Nieuwsdetails

FALCO nieuwsflits: Vijf doorbraakprojecten geselecteerd!

Binnen het H2020 project FALCO zijn publieke en private partners op zoek naar innovatieve financieringsoplossingen om investeringen inzake energie-efficiëntie te versnellen. We selecteerden vijf doorbraakprojecten waarvoor we de komende maanden specifieke financieringsoplossingen zullen uitwerken. Meer informatie vindt u hieronder. Wil u op de hoogte blijven of meewerken aan het zoeken naar oplossingen: laat het ons gerust weten!

FALCO heeft als doel oplossingen uit te werken voor de financiering van projecten die nodig zijn om ambitieuze lokale klimaatplannen effectief uit te voeren.

Om een projectenportefeuille samen te stellen, zijn we op zoek gegaan naar potentiële doorbraakprojecten bij de verschillende FALCO partners, die voldoende ambitieus zijn, die in de huidige omstandigheden om verschillende redenen niet worden gerealiseerd, en waarvoor het replicatiepotentieel voldoende hoog is. Uit een lijst van ca. 40 voorgestelde projecten hebben we nu vijf doorbraakprojecten geselecteerd waarrond we de volgende maanden financieringsoplossingen uitwerken zodat concrete investeringen kunnen gebeuren.

Lees meer.