Nieuwsdetails

FALCO Project Slot Event in Leuven

Het panel debat onder leiding van Luc Pauwels

Op 18 november vond het Slot Event van het Horizon 2020 project FALCO plaats in de inspirerende locatie De Hoorn in Leuven. 

Onder en boven oude brouwerijketels werden de financieringsoplossingen voor klimaatinvesteringen voorgesteld die in het kader van het FALCO project werden ontwikkeld en die ondertussen ook worden toegepast.  We zijn fier te mogen stellen dat FALCO heeft bijgedragen en nog bijdraagt tot het verwezenlijken van de lokale ambitieuze klimaatambities. We hopen zo een steentje bij te dragen in de versnelling van de renovatie van publieke gebouwen, in de versnelling van energie-investeringen door middel van ESCO’s (in KMO’s, zorginstellingen, …) en in de versnelling van de renovatie van private woningen en vooral ook in het realiseren van ambitieuzere doelstellingen in elk van deze types investeringen. 

Het panel debat onder leiding van Luc Pauwels (expert energie en klimaat bij VRTNWS), was inspirerend en bracht nog nieuwe ideeën naar boven voor het beleid en voor onderzoek en ontwikkeling.  Voldoende stof om na te praten en te netwerken bij een (voornamelijk) vegetarisch broodje.  Was je er niet bij en wil je de sfeer opsnuiven?  Hier kan je foto’s bekijken

Meer informatie over de ontwikkelde financieringsoplossingen vind je hier.

Voor de presentatie klik hier.